El Despatx: els qui som

CARRIO CONSULTORS SL és un despatx d'assessorament professional en la gestió fiscal, comptable, laboral i jurídica, amb un compromís total amb el client i els seus interessos.

El nostre objectiu ha sigut sempre el de prestar un servici integral d'assessorament als clients, a qui oferim una atenció individual i personalitzada, tant si són empreses com si són persones individuals, amb els més alts nivells de professionalitat, qualitat i immediatesa, des de la nostra llarga experiència i sempre dins dels més estrictes criteris d’eficàcia i professionalitat.

Volem que els nostres clients compten amb la màxima seguretat i protecció en les seues relacions jurídico-econòmiques i comercials enfront de terceres persones i, si és procedent, perquè els seus legítims drets i interessos siguen convenientment defensats.

En les empreses no es poden desvincular les àrees jurídiques de les econòmiques i les fiscals, ni estes de les comptables i, evidentment, totes elles es veuen afectades pels aspectes laborals i generals de la gestió. Per això, el model que s'ha manifestat més eficaç a tota Europa és el conegut com l'assessoria integral i este és el model de col•laboració que hem adoptat i que li proposem, per mitjà del treball en equip dels professionals que integrem el despatx.

Ens caracteritzem per protegir els interessos dels nostres clients i atendre'ls amb particular cura, privilegiant la solució efectiva del problema o conflicte plantejat amb el coneixement a fons tant del problema, negoci o mercat que s'analitza, com de les normes que ho regulen.

Per a cada necessitat concreta tenim la persona de confiança, tècnicament preparada, per a donar-li el suport que vosté necessita, en el moment oportú.

En una sola visita li podem solucionar totes les seues necessitats ja siga vosté persona particular, professional liberal o xicoteta, mitjana o gran empresa.

La formació continuada i una clara vocació de servici al client són els nostres objectius fonamentals, comptant amb els mitjans tecnològics més avançats en programes i comunicacions sense oblidar, en cap moment, el tracte personal i directe amb el client.